Szórakozás

Első gyerekét várja az énekesnő Barbee

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán
Még nem tudják a baba nemét.

Bata Adrienn, művésznevén Barbee az Instagram-oldalán közzétett lapozható bejegyzésben jelentette be, hogy férjével, Zentai Gáborral első gyereküket várják.

Hihetetlenül boldogok vagyunk, ugyanis novemberben szülők leszünk! 😍 Szóval az utóbbi időben emiatt is voltam annyira inaktív és már szörnyen nehéz volt titkolni a pocakomat, főleg képeken! 🙈 Mivel sokan hosszú évek óta követtek, ezért mindenképp szerettem volna megosztani veletek a boldogságunkat! ☺️💕

írta posztjában, hozzátéve: mostantól több babás tartalomra számíthatnak tőle a követői.

Az énekesnő a Blikknek elmondta, decemberben döntöttek úgy párjával, hogy jöhet a baba, márciusban pedig már pozitív lett a terhességi teszt. Barbee jól viseli a várandósságot, elkerülik őt a nagyobb rosszullétek. Az étrendjében azonban történtek változások: míg eddig nagyon odafigyelt az egészséges étkezésre, most legszívesebben állandóan pizzát és hamburgert enne. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a baba kislány vagy kisfiú.

Talán két hét múlva kiderül, ha megmutatja magát majd a pici. Azt azonban már most tudjuk, hogy apás szülést tervezünk. Megkérdeztem Gábort, hogy szeretne-e bent lenni, amikor a kicsi világra jön és egyértelmű igen volt a válasza.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BARBEEMUSIC ® (@barbeemusic) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik