Szórakozás

Megérkezett az első fotó Kasza Tibiék újszülött kislányáról

TV2
TV2
Kasza-Darai Andrea az Instagramon mesélt arról, hogy milyen két gyermek édesanyjának lenni.

Június 14-én világra jött Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea második gyermeke. A hároméves Lora Bella után ismét kislánnyal bővült a család, aki a Liza Panna nevet kapta. A baba érkezéséről a műsorvezető Sebestyén Balázsék reggeli műsorában beszélt először szerdán. Most a kismama osztott meg egy bejegyzést az Instagramon: a fotón két kislányával szerepel, a gyerekek arca azonban nem látható. A posztban Darai Andrea az elmúlt napok történéseiről mesél.

Annyira büszke vagyok❤️ Lora Bella tegnap úgy jött haza az oviban ajándékba kapott lufijaival, hogy a sajátja mellé a kistesójának is kért rá matricát ❤️ Ma pedig a saját kis maciját, amit mindenhova visz magával, és nem győztem pót macit szerezni neki, odaadta magától, hogy neki is legyen nyugi macija 😭 Annyira aggódtam, hogy mit fog szólni ha már nem a pocakomban hanem itthon lesz egy pici baba és felborulnak a napjaink… De ő minden nap megmutatja, hogy teljesen feleslegesen tettem, és olyan önzetlen, tiszta szeretettel szereti a húgát amitől kívánni sem tudtam volna jobbat ❤️🙏🏼

– olvasható a bejegyzésben. Darai Andrea szavakkal leírhatatlan érzésnek tartja, hogy immár két kislány édesanyja. Mint írja, jelenleg csodálatos szerelembuborékban vannak mindannyian. A szövegben köszönetet mondott férjének, Kasza Tibinek, amiért példás apa, valamint a vajúdás és a szülés során segédkező szakembereknek is.

A bejegyzés Darai Andrea Instagram-oldalán, ide kattintva tekinthető meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik