Szórakozás

Amber Heard szerint más ítélet születik a Johnny Depp elleni perében, ha a bíróság elfogadja bizonyítéknak az orvosa feljegyzéseit

Win McNamee / Getty Images
Win McNamee / Getty Images
Továbbra is kitart amellett, hogy az ex-férje bántalmazta.

Amber Heard bizonyítékként akarta felhasználni az orvosa több évnyi feljegyzéseit a Johnny Depp elleni rágalmazási per során, ezt azonban a bíróság nem engedélyezte. A színésznő az NBC Newsnak adott interjújában arról beszélt, ha az iratokat bemutathatja a tárgyalóteremben, akkor szerinte más döntés született volna az ügyben.

Mint mondta, az iratanyagban egészen 2011-től, a kapcsolatuk legelejétől kezdve vannak bejegyzések. Ezeket az orvosa írta le, akinek a bántalmazásról éveken keresztül valós időben jelentett. Egyes feljegyzések tartalma nyilvánosságra került, ebből az derül ki, hogy Heard arról számolt be a terapeutájának, hogy Depp 2012 januárjában megütötte és a padlóra lökte őt, nyolc hónappal később letépte róla a hálóruháját, 2013-ban pedig a falhoz taszította, és azzal fenyegette, hogy megöli.

A bíró azért nem fogadta el a dokumentumokat bizonyítékként, mert úgy ítélte meg, hogy hallomásból származnak, ezáltal elfogadhatatlanok.


Depp jogi csapata már az interjú előtt üzent a csatornának, a közleményben azt írták: sajnálatos, hogy míg a színész igyekszik továbblépni, addig Heard még mindig olyan kérdéseket ismételget, amiben a bíróság már ítéletet hozott. Kiemelték: az esküdtek egyértelműen Johnny Depp javára döntöttek.

A részletekben megjelenő beszélgetés egy pontján a színésznő arról is beszélt, hogy nincsenek ellenérzései volt férjével szemben, az elvesztett per ellenére sem.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik