Szórakozás

Amber Heardnek nincsenek ellenérzései Johnny Deppel szemben az elvesztett per után

JIM WATSON / POOL / AFP
JIM WATSON / POOL / AFP
Bizonyos értelemben még mindig szereti.

Az elmúlt hetekben az Amber Heard és Johnny Depp között zajló rágalmazási perrel volt tele a sajtó. A bíróság végül a színésznőt mondta ki bűnösnek, és több millió dolláros kártérítésre kötelezte. Heard később az NBC-nek adott interjújában azt mondta, hogy nem haragszik az esküdtekre, akik exférjének adtak igazat.

Kapcsolódó
Amber Heard az ítéletről: Nem hibáztatom az esküdtszéket
Állítása szerint megérti a döntésüket, hiszen Johnny Depp egy széles körben kedvelt színész, akiről az emberek úgy hiszik, ismerik.

Szerdán került ki az imént idézett interjú második része, amiben Amber Heard elmondta: nincsenek rossz érzései Johnny Depp iránt.

Szeretem őt. Teljes szívemből szerettem. Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy egy mélyen romlott kapcsolat működjön. Egyáltalán nincsenek bennem rossz érzések vagy rosszindulat az irányába

– nyilatkozta volt férjéről, akivel 2016-ban ért véget a házassága.

Heard továbbá arról is beszélt, tudja, hogy nem volt egy „szerethető” vagy „tökéletes” áldozat, de szerette volna, ha az esküdtszék emberként tekintett volna rá. A tárgyalás óta fél nyilvánosan megszólalni.

Attól félek, hogy bármit teszek, bármit mondok és bárhogyan mondom azt, minden lépésem egy újabb lehetőséget kínál az elhallgattatásomra

– fogalmazott. Úgy érzi, a per alatt és a bírósági döntés meghozatalában a kelleténél nagyobb befolyással bírt a közösségi média, és az internet népe egyértelműen ellene volt, így az itteni ábrázolása sem volt túl tisztességes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik