Szórakozás

Sarah Ferguson újra hozzámenne András herceghez, mert jó embernek tartja

Max Mumby / Indigo / Getty Images
Max Mumby / Indigo / Getty Images
Védelmébe vette szexbotrányba keveredett ex-férjét.

Sára yorki hercegné, lánykori nevén Sarah Ferguson csupa szépet mond ex-férjéről, a szexbotrányba keveredett András hercegről, akivel tíz évig tartó házasságuk alatt két lányuk született, Beatrix és Eugénia hercegnők. Egy interjúban feltették neki a kérdést, hogy ha visszamehetne az időben, újra hozzámenne-e feleségül, amire igenlő választ adott.

Oh, igen. Ő egy nagyon jó és kedves férfi. Egy jó ember

mondta a brit királyi család fekete bárányának kikiáltott, minden rangjától megfosztott Andrásról. Ferguson örömmel gondol vissza 1986-os esküvőjükre, és szerencsésnek tartja magát, mert szerinte csodálatos életet él.

Andrást Virginia Giuffre vádolta meg szexuális visszaéléssel, állítása szerint a yorki herceg – akinek Jeffrey Epstein mutatta be őt – 17 éves korában közösülésre kényszerítette őt. András herceg végig tagadta a vádakat, azt állította, hogy soha nem is találkozott állítólagos áldozatával. Végül az ügyben peren kívül egyeztek meg, András jelentős adománnyal támogatta Giuffre jótékonysági szervezetet.

Kapcsolódó
András herceg és Virginia Giuffre peren kívül egyeztek meg
A herceg jelentős adománnyal fogja támogatni Virginia Giuffre jótékonysági szervezetet, illetve azt is elismeri, hogy a nő nem csak bántalmazás áldozataként, de tisztességtelen nyilvános támadásoktól is szenvedett.

Mindig szilárdan ki fogok állni András mellett, mert szerintem egy nagyon jó és nagyon kedves ember

– erősítette meg az idézett interjúban Sarah Ferguson, hozzátéve: mióta elváltak, nem sok időt tölt Angliában. Jótékonysági munkájára koncentrál, aminek részeként eddig 156 iskola felépítésében vett részt Afrikában és Lengyelországban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik