Szórakozás

Csobot Adél kiborult, hogy Istenes Bence nem tudja, hányas a lába

ISTENES BENCE / YOUTUBE
ISTENES BENCE / YOUTUBE
Mentségére szól, hogy a várandósság alatt megváltozott Csobot Adél lábmérete.

Az IstenEst legújabb részében kivételesen három pár szerepelt: Istenes Bence és Csobot Adél, Cinthya Dictator és Molnár Tomi, valamint Pál Marci és Hanol Ádám, A család az család kampány arcai. Először a párkapcsolatokról beszélgettek, majd az adás második felében egy olyan játékot játszottak, ahol kiderült, ki mennyire ismeri a párját.

Az egyik kérdés arra vonatkozott, hogy a vendégek tudják-e, hányas lába van a párjuknak. Cinthya Dictator, Molnár Tomi, Pál Marci és Hanol Ádám helyesen válaszoltak, ahogyan Csobot Adél is, Istenes Bence azonban tévesztett. Először 38-ast mondott, majd javította 36-ra, a jó válasz azonban a 37-es lett volna. Csobot Adél még a papucsát is felmutatta, hogy bizonyítsa az igazát.

Nem hiszem el! Nem tudod a lábméretemet, ezen most tényleg kiborulok. Amúgy tényleg megnőtt a várandóságom alatt: 36-os lábam volt, 37-es lett

– mondta Csobot Adél, hozzátéve: ennek már hat éve.

Lehet, hogy keverlek valakivel

– viccelődött Istenes, majd a műsor későbbi részében felelevenítette, hogy anno a Nyerő párosban nagyon felkészültek a másikból, például egymás óvodai jelét is memorizálták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik