Szórakozás

Amber Heard az ítéletről: Nem hibáztatom az esküdtszéket

Vittorio Zunino Celotto / Getty Images for Kering
Vittorio Zunino Celotto / Getty Images for Kering
Állítása szerint megérti a döntésüket, hiszen Johnny Depp egy széles körben kedvelt színész, akiről az emberek úgy hiszik, ismerik.

Június elsején született ítélet a Johnny Depp kontra Amber Heard rágalmazási perben: a színésznőt bűnösnek találták, amiért szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg exférje jó hírnevét, ezért 15 millió dollár kártérítést ítéltek meg Deppnek. Heard tervezi, hogy fellebbez, időközben viszont az is felmerült, hogy a Karib-tenger kalózainak sztárja be sem hajtja exnején a neki ítélt kártérítést.

Kapcsolódó

Amber Heard a napokban az NBC Newsnak adott interjút, melynek előzetesét már közzé is tette a csatorna. A beszélgetés során az Aquaman színésznője kijelentette, hogy nem érdekli, ki mit gondol róla, azt viszont szerinte senki sem mondhatja, hogy az ellene irányuló gyűlölethullám tisztességes lenne a közösségi oldalakon.

Még ha valaki biztos is abban, hogy megérdemlem ezt a sok gyűlöletet, ha azt is hiszitek, hogy hazudok, akkor sem tudnátok a szemembe nézve azt mondani, hogy ami a közösségi oldalakon történik, az tisztességes

– magyarázta.

Heard ezen felül állítja, hogy nem haragszik az esküdtekre, akik Johnny Deppnek adtak igazat.

Nem hibáztatom őket. Tulajdonképpen meg is értem. Ő (Johnny Depp – a szerk.) egy szeretett karakter, és az emberek úgy érzik, ismerik őt. Fantasztikus színész.

Az Amber Hearddel készült interjút a csatorna cikke szerint kedden, szerdán és pénteken adják majd le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik