Szórakozás

Johnny Depp júliusban testi sértés vádjával áll bíróság elé

Shawn THEW / POOL / AFP
Shawn THEW / POOL / AFP
Ismét Camille Vasquez lesz az ügyvédje.

Két hete ért véget Johnny Depp és Amber Heard nagy nyilvánosság előtt zajló rágalmazási pere, amiben a színésznőt mondták ki bűnösnek. A színésznek jövő hónapban újra a bíróság elé kell állnia egy másik ügyben, ügyvédje pedig ismét Camille Vasquez lesz.

Kapcsolódó

A július 25-én kezdődő perben a felperes Gregory Brooks filmipari szakember, aki azt állítja, 2018-ban bántalmazta őt a színész egy közös munkájuk során, a Hazugságok Városa című film forgatásán. Brooks elmondása szerint az után alakult ki heves vita közöttük, hogy szólt a színésznek, hogy kifutnak a forgatási időből. A bíróságra benyújtott jogi dokumentumok alapján Depp fizikailag bántalmazta őt, amikor kétszer bordán ütötte, valamint verbális támadásokkal „érzelmi szorongást” okozott neki. Ezen kívül állítólag százezer dollárt ajánlott neki, ha arcon ütheti. Brooks keresete szerint a feltételezett incidens miatt fizikai fájdalmat és lelki sérülést szenvedett el.

Az iratokban arról is szó esik, hogy Johnny Deppet a testőrének kellett eltávolítania a helyszínről. Brooks azt mondja, a támadás idejében a színész lehelete „bűzlött az alkoholtól”.

Depp azzal védekezik, hogy önvédelemből cselekedett, ügyvédei szerint Brooks provokálta és veszélyeztette a színészt. Egyelőre nem ismert, hogy Brooks mekkora kártérítésért perel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik