Szórakozás

Páciensei utolsó óráiról számolt be egy hospice nővér

Azt mondja, sokakat halott szeretteik, háziállataik látogatnak meg ilyenkor.

Az 59 éves Penny Smith hospice nővérként dolgozik, és a TikTokon osztotta meg tapasztalatait. Többek között arról, hogy sok páciensének halott szeretteik jelennek meg, még mielőtt ők is búcsút mondanának az életüknek. Azt mondja, bizonyos szempontból jó, hogy így van, mert ez nyugalmat ad a haldoklónak.

Egyszer egy nő a szobájában egy macskát keresett, aztán rájött, hogy az egy korábbi állata. Másik alkalommal egy férfi páciensem a feleségét látta a szoba sarkában a mennyezeten. A férfi azt mondta nekem, hogy a felesége érte jött, de aznap még nem, csak másnap viszi el

Smith szerint egyébként pont ez támasztja alá azt is, hogy van élet a halál után, pedig ő sem hitt ebben, mielőtt ápoló nem lett. Illetve, ez segítette őt abban, hogy megbirkózzon apja halálával.

@hospicenursepenny #spirits #visions #afterlife ♬ WHY YALL GATS TO LIEEE - Ari.edditss

Az ilyen látogatások közé tartozik az is Smith szerint, mikor a haldokló, felemeli a karjait, mert ilyenkor megölel valakit, akit más nem lát a szobában.

Az ápolónő sokat beszélget az ott kezelt emberekkel, és sokan elmondják neki, a legnagyobb bánatuk az, hogy túl sokat dolgoztak, és túl keveset foglalkoztak a szeretteikkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik