Szórakozás

A Konyhafőnök: Rácz Jenő saját éttermébe hívta gyakorolni a kieső Veres Istvánt

RTL Klub
RTL Klub
Pisti sírva mesélt arról, mi mindent nyert a verseny által.

Elkezdődött a döntő hete a 2022-es A Konyhafőnökben. A hétfői adás Rácz Jenő nélkül kezdődött, a séfnek ugyanis a forgatás ezen pontján született meg a kislánya. Végül az ő egyik mentoráltja, a piros kötényes Veres István búcsúzott a versenytől.

Kapcsolódó
A Konyhafőnök: Rácz Jenő nélkül veszi kezdetét a döntő hete
A forgatás ezen pontján született meg a séf kislánya.

Tanulságos volt ez a mai nap szerintem, sok szempontból. Viszont egy pozitív hozadéka van: most véget ért valami, de elkezdődik valami új az életedben. Ne hagyd abba a főzést, mert van benned tehetség. És hogyha szeretnél majd gyakorolni, akkor valamelyik éttermembe gyere el, és majd gyakorlunk együtt

– mondta búcsúzóul top 6-ba került versenyzőjének Rácz Jenő, mielőtt Pisti levette a séfkabátját.

Nehéz volt levenni ezt a séfkabátot. Próbáltam a legnagyobb tisztelettel bánni ezzel a ruhadarabbal, és megköszönni azt, hogy felvehettem, hogy főzhettem, hogy tanulhattam, hogy megmutattam egy egész országnak, hogy érdemes önmagunkért tenni, érdemes a vágyainkért, a szenvedélyeinkért szívből, szeretetből tenni.

A zsűri tagjai után az egész piros csapat lement a galériáról volt csapattársukhoz és a nyakába borulva zokogtak.

Nem gondoltam, hogy ennyi ember megszeretett itt. Elmondhatatlan érzés volt, már az is, hogy a zsűri egyenként odajött és mindenki megölelt. Mikor mentem volna ki az ajtón, lejöttek a csoporttársaim. Mindenki zokogott. Azt hiszem, hogy bár nagyon kecsegtető a konyhafőnök cím és tíz millió forint, de én mindent megnyertem ma itt, amit meg lehetett nyerni. Csomó tapasztalatot, a séfek megbecsülését és talán barátságát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik