Szórakozás

Árpa Attila: 16 évesen elloptam az apám kocsiját, hogy azzal szökjek el egy idősebb nőhöz

BERECZ VALTER / 24.HU
BERECZ VALTER / 24.HU
Végül nem jött össze a randi.

Néhány hete biztossá vált, hogy Árpa Attila lesz a következő Nagy Ő. A színész ma a Borsnak mesélt arról, hogy tinédzserként a nála idősebb nőkért rajongott, egyszer még az édesapja autóját is elkötötte, hogy találkozhasson azzal, akiért akkor éppen odavolt.

Kapcsolódó

Tizenhat éves voltam, amikor Kaliforniában letettem a jogsit, így ott már vezethettem, Németországban viszont, ahol éltünk, ott elvileg nem… Ez persze nem állított meg. Akkoriban a nálam idősebb csajokért voltam oda, a 18-20 évesekért, akik értelemszerűen szóba sem álltak velem. Ezért, az egyik alkalommal például elloptam az apám kocsiját, hogy azzal szökjek el egy idősebb nőhöz, de nem jött össze a randi

emlékezett vissza Árpa, aki állítja, hogy ekkoriban mindig olyanba szeretett bele, akivel nem voltak egy súlycsoportban.

A színész azt is elmesélte, hogy cserediákként abból a pénzből vett magának autót, amit megélhetésre kapott. Ismételten arra akarta használni a járgányt, hogy randit üssön nyélbe a kiszemeltjével, ám róla a célállomáson kiderült, hogy már foglalt.

A csalódásomat csak tetézte, hogy a Cadillac lerobbant alattam, ott kellett hagyni az út szélén. Mint egy vert sereg, vonattal mehettem haza

– magyarázta a színész, aki szerint a kamaszkori sebeiért a felnőttkori szerelmei fizetnek meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik