Szórakozás

Frohner Fecó: A nők nagyon kevés törődést kapnak a mai világban

Birton Szabolcs
Birton Szabolcs
A Konyhafőnökben mémgyár vált belőle, de van egy komolyabb oldala is.

Frohner Fecó A Konyhafőnökből való kiesése után vendégeskedett a Reggeliben. Peller Anna műsorvezető a beszélgetés elején felidézte, hogy neki köszönhettük a legviccesebb pillanatokat a főzős műsorban. Maga Frohner is elismerte, hogy mémgyár vált belőle, ő azonban ezt egyáltalán nem bánja.

Az én felfogásom az, hogy éljük az életet boldogan. Ha van lehetőségünk arra, hogy egy kis poént csempésszünk az életünkbe, akkor tegyük meg, mert carpe diem, éljünk a mának!

Kapcsolódó
A Konyhafőnök: Frohner Fecó két különdíjjal távozott
Rácz Jenő mentoráltja a döntő előtt esett ki a versenyből.

Elmondta, hogy bár a fodrászatban fog kiteljesedni, a gasztronómiai tudását szívesen csillogtatja majd meg a jövőben a családja és a jövendőbeli barátnője előtt.

Szerintem ez egy nagyon jó dolog. Ti, hölgyek, meg tudjátok mondani, hogy a férfi a konyhában ott van fecskében, dobálja a palacsintát, ezért egy elég szexi történet lehet, nem?

– tette fel a kérdést a műsorvezetőknek, mire Szabó Zsófi azt felelte, ő még nem látott ilyet, de szívesen megnézne egy videót róla.

Frohner azért maga is elismerte, hogy van egy komolyabb oldala, ami a beszélgetés későbbi részében előtérbe is került. Bár legutóbbi Reggelis látogatása során a nézők úgy szavaztak, hogy Rómába utazzon csajozni, ő mégis inkább Párizs felé vette az irányt, hogy ott a legjobb mesterektől tanuljon a hajvágás terén.

Kapcsolódó

Mint mondta, nagyon sokszor látja a vendégein, hogy nem ismerik fel, hogy megérdemlik az énidőt, és azt, hogy megajándékozzák magukat.

A nők nagyon kevés törődést kapnak a mai világban. Nekünk, fodrászoknak ezt fel kell mérni, hogy adjunk nekik, mert nem figyelnek oda a nőkre.

Számára a külföldi szalonban tett látogatása is rávilágított, hogy nemcsak optikailag változtat valakin egy új frizura, hanem valami pluszt, egy élményt is jelent egyben. A valamilyen magánéleti válság után hozzáérkező vendégeinek, akik valamilyen látványos változást szeretnének a hajukban, mindig azt mondja, hogy inkább aludjanak rá egyet. Ezek után a többségük belátja, hogy nem ez a megoldás.

Érezni kell az embereket, és kapcsolódni kell hozzájuk. És akkor tudsz olyan szolgáltatást nyújtani, ami felejthetetlen és tényleg jó lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik