Szórakozás

A Konyhafőnök: Frohner Fecó két különdíjjal távozott

RTL Klub
RTL Klub
Rácz Jenő mentoráltja a döntő előtt esett ki a versenyből.

A döntő előtt távozott A Konyhafőnökből Frohner Fecó, akinek sok emlékezetes pillanatot köszönhetnek a műsor nézői. Petykó Istvánnal jutott a veszélyzónába a tegnapi adás második feladata után, amiben friss alapanyagokból, valamint ezek konzerv változatából főztek a versenyzők.

A matekfeladatokkal korábban is küzdő Fecón egy égetett tésztarecept fogott ki. Az alapanyagok hozzáadásakor azonban elszámolhatta magát, a végeredmény ugyanis sokkal folyósabb lett, mint tervezte.

Kapcsolódó

Rácz Jenő mentoráltjának ugyan meg kellett válnia a piros kötényétől, azonban a séf két különdíjat is megítélt neki.

Nem gondoltam volna a legelején, hogy idáig fogsz jutni, és nagyon büszke vagyok rád. Két különdíjat is ajánlanék a figyelmedbe: az egyik a matematikai különdíj, a másik pedig a legkoszosabb kötény díja, az egészen biztos, hogy a tied lenne. Köszönöm szépen, hogy a csapatom tagja voltál!

– fogalmazott Rácz Jenő.

Fecó a zsűrinek ígéretet tett, hogy otthon videót készít arról, milyen profin dobálja már a palacsintát. Felidézte, hogy a verseny előtt édesanyja csak röhögött azon, hogy elindul, mert akkor még egy virslit sem tudott elkészíteni.

Most már én magyarázok neki olyan dolgokat, hogy csak tátott szájjal néz. Valószínű, hogy most már a születésnapjára vagy a karácsonyi vacsorára is én fogom elkészíteni a lebbencslevest… bármi is legyen az.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik