Szórakozás

Frohner Fecó: Csak mosolygok, amikor kiakadnak azon, hogy férfi létemre elsírom magam

RTL KLUB
RTL KLUB
Azon is elgondolkozott, hogy csinál egy online csoportot, ahol együtt tudják utálni.

Frohner Fecó tegnap este búcsúzott A Konyhafőnök középdöntőjéből. Az rtl.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy boldog és elégedett, úgy érzi ugyanis, hogy amiért eljött a versenybe, azt meg is kapta: meg tudta mutatni a komolyabb énjét, miközben egy plusz kvalitást is szerzett magának a főzéssel.

Kapcsolódó
A Konyhafőnök: Frohner Fecó két különdíjjal távozott
Rácz Jenő mentoráltja a döntő előtt esett ki a versenyből.

A fodrász igen elfoglalt a mindennapjai során, rengeteg időt tölt a szalonjában, ha pedig nem egy frizurán dolgozik éppen, akkor megbeszélésekre jár. Állítása szerint 10 évig küzdött és gyakorolt azért, hogy elismerjék a szakmában. Mint mondja, magas érzelmi intelligenciával rendelkezik, nagyon meg tudja élni a magasságokat és a mélységeket is. Szerinte teljesen rendben van, ha egy férfi sír.

Csak mosolygok, amikor kiakadnak azon, hogy férfi létemre elsírom magam. Ez beskatulyázás, szerintem simán belefér, hogy egy férfi fel meri vállalni a gyengeségeit

– mondta a lapnak.

Bár korábban nem mert kommenteket olvasni, állítása szerint ma már kifejezetten szórakoztatónak találja az őt bíráló hozzászólásokat, még azon is elgondolkozott, hogy létrehoz egy csoportot azoknak, akik az utálásban lelik örömüket az interneten.

Ha valaki utál, akkor ő szeret engem utálni, úgyhogy abban is szeretet van. Azon is gondolkoztam, hogy csinálok egy csoportot, ahol közösen tudnak majd engem utálni. Csak hadd legyek én az admin, annyira boldoggá tudna tenni!

Van benne munkája, de ma már nem zökkentik ki a negatív kommentek. Mint mondja, tisztában van a saját értékeivel és azzal, mit ért el, viszont ha jogosnak érzi a kritikát, hátralép, és elgondolkodik azon, hogy mit mozdított meg benne az a bizonyos hozzászólás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik