Szórakozás

Britney Spears esküvőjére megpróbált beszökni az első férje, akivel 55 óráig voltak házasok

Ethan Miller / Getty Images
Ethan Miller / Getty Images
Jason Alexander 2004-ben, egy rögtönzött Las Vegas-i esküvőn vette feleségül az énekesnőt.

Úgy tudni, csütörtökön összeházasodott Britney Spears és Sam Asghari. Az esküvőt az előzetesen kiszivárgott információk szerint viszonylag szűk körűnek tervezték, az énekesnő családtagjai közül például egyedül a bátyja kapott meghívót. A TMZ szerint azonban megpróbált beszökni Spears egyik ex-férje.

Kapcsolódó
TMZ: Ma lesz Britney Spears és Sam Asghari esküvője
Információik szerint az énekesnő csak a bátyját hívta meg a családtagjai közül.

Az énekesnő első férje, Jason Alexander próbált meg bejutni az eseményre, az akció alatt pedig élőben bejelentkezett az Instagramon. A felvételen hallani, ahogy a biztonságiaknak azt mondja, Britney Spears az első és egyetlen felesége, tőle kapott meghívást a ceremóniára. Ezután egy időre lefagyott a telefonja, majd legközelebb már azt láthatták a követői, hogy az énekesnő házában van.

Riasztották a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve birtokháborítás, vandalizmus és a biztonsági szolgálat két tagjának megütése miatt vették őrizetbe a betolakodót. A férfi ellen egyébként egy másik megyében is folyik eljárás, ott lopással vádolják.

Britney Spears ügyvédje, Mathew Rosengart a TMZ-nek azt mondta, a menyasszony „teljesen kiborult”, hogy Alexander megpróbálta tönkretenni az esküvőt.

Spears és Alexander gyerekkori pajtások voltak. 2004. január 3-án, egy átmulatott Las Vegas-i éjszaka után léptek házasságra. A frigy mindössze 55 óráig tartott, utána érvénytelenítették. Az év júliusában az énekesnő már Kevin Federline jegyese volt, akivel két közös fiuk született, 2007-ben váltak el útjaik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik