Szórakozás

Meghan Markle nővére állítja, hogy a hercegné nem lépett kapcsolatba apjukkal, aki a napokban sztrókot kapott

Patrick van Katwijk / Getty Images
Patrick van Katwijk / Getty Images
Samantha Markle szerint a húgának szégyellnie kellene magát.

Meghan Markle nővére, Samatha Markle és apjuk, Thomas Markle évek óta üzengetnek rendszeresen a hercegnének és férjének különböző bulvárplatformokon. Az idősebbik testvér most ismét így tett, állítja ugyanis, hogy Meghan Markle nem kereste fel az apjukat azután, hogy a napokban sztrókot kapott, ahogyan akkor sem tette, amikor korábban két alkalommal is szívrohama volt.

Kapcsolódó
Meghan Markle apja szerint Harry herceg egy idióta
Thomas Markle szeretne ellátogatni az Egyesült Királyságba is, hogy találkozzon a herceg családjával, főként Károly hercegnek szeretne köszönetet mondani.

A TMZ kedden számolt be arról, hogy Thomas Markle-t sztrókgyanús tünetekkel szállították kórházba, a férfi információk szerint nem is tudott beszélni a mentősökkel, csak egy papírra tudta leírni a panaszait.

Kapcsolódó
TMZ: Sztrókot kaphatott Meghan Markle apja
Hétfőn szállították kórházba, egy papírra kellett leírnia a tüneteit, mert nem tudott beszélni.

Samantha Markle szerint a nővére viselkedése idősbántalmazásnak minősül, ugyanis ezúttal sem tett semmit beteg apjáért, amiért szerinte szégyellnie kellene magát.

Apánk annyi mindenen ment keresztül. Két szívroham, egy világjárvány és most egy sztrók. Egyikünk sem hallott Meghanről. Ez hanyagság

jelentette ki a hercegné nővére.

Samantha Markle szerint a testvére bármikor kapcsolatba léphetne az apjukkal, mégsem teszi ezt meg, dacára annak, hogy most csak egy pár órányi kocsiút választja el őket.

Ha nincs benne lelkiismeret, ami előre vigye, akkor szégyellje magát! Apánknak már nincs sok ideje. Meghannek élete hátralévő részében együtt kell ezzel élnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik