Szórakozás

Cristiano Ronaldo barátnőjét a cannes-i filmfesztiválon fotózták egy hónappal a szülése után

Vittorio Zunino Celotto / Getty Images
Vittorio Zunino Celotto / Getty Images

Cristiano Ronaldo barátnőjét a cannes-i filmfesztiválon fotózták egy hónappal a szülése után

Először vett részt hivatalos eseményen a babája elvesztése óta.

Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodríguez tavaly októberben jelentették be, hogy ikreket várnak. A babák áprilisban világra is jöttek, a testvérpár fiú tagja viszont meghalt.

Kapcsolódó
„Te vagy a mi angyalunk!” – meghalt Cristiano Ronaldo kisfia
A portugál klasszis azt írta, csak kislányuk születése ad erőt nekik.

Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő érezhet. Csak kislányunk születése ad erőt ahhoz, hogy némi reménnyel és boldogsággal éljük meg ezt a pillanatot

– fogalmazott ekkor a focista.

Georgina Rodríguez a minap a tragédia óta először szerepelt nyilvánosan, a cannes-i filmfesztiválra látogatott el, ahol ezúttal egy pezsgőszínű ruhában pózolt a fotósok előtt. A modell tavaly is komolyan készült az eseményre, ezt a dokumentumsorozatában is végig nézhettük.

Kapcsolódó
Georgina Rodríguez nem a felszínes dokusorozat miatt szabadul majd meg a „Ronaldo barátnője” címkétől
„Voltam pincérnő, takarító és eladó is, de most én uralkodom” – hangzott el a bakipardéban az a sor, ami végül nem került bele a Cristiano Ronaldo barátnőjének életét bemutató valóságshowba. Georgina Rodríguez saját szavaival mondja el, mit érdemes tudni róla, beszámolójából viszont épp az érdekes részek maradnak ki. Bár a modell úgy véli, a műsort látva megismeri őt a világ, ahelyett, hogy közelebb kerülne a közönséghez, inkább hiányérzetet hagy maga után.
Pascal Le Segretain / Getty Images

Rodríguez egyébként az Instagram oldalán is dokumentálta cannes-i visszatérését. Szokásához hűen magángéppel érkezett, friss posztjában pedig egy nevetgélős felvételt is láthattak róla a köveői.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés

Olvasói sztorik