Szórakozás

„Ha meghalok itt, mondjátok meg a mamámnak, a családomnak, hogy szeretem őket”

Hét videóban számolt be egy georgiai férfi arról, hogy véletlenül bezárták egy wisconsini állatkertbe.

Itt egy érdekes TikTok videó nektek. Szó szerint be vagyok zárva az állatkertbe

– ezekkel a szavakkal kezdődik egy georgiai férfi sajátos videósorozata, amelyet a Marshfield Wildwood Zoo területéről posztolt.

A MattAfterDark felhasználónevű úr arról számolt be a TikTokon, hogy épp munkaügyben Wisconsinba kellett utaznia, és most épp Marshfield városában tartózkodik, ahol ellátogatott a helyi állatkertbe.

Ahonnan nem tud kijutni, ugyanis a park délután 6-kor bezárt, ő pedig a területén bolyong.

Hét videóban számol be kálváriájáról: elmondja, hogy semmiféle jelzést nem hallott azzal kapcsolatban, hogy zárás készülődik; megmutatja az állatkert mindhárom – már bezárt – bejáratát, és láthatunk néhány állatot is, akiket unalmában elkezdett elnevezni (az egyik medvét például Micimackónak). Miután meggyőződött róla, hogy egyik kijáraton sem tud kijutni, a videóban elköszönt rokonaitól:

Ha meghalok itt, mondjátok meg a mamámnak, a családomnak és mindenkinek, hogy szeretem őket

majd értesítette a rendőrséget.

@mattafterdark Send help!!! 😭😭😭 update called the police as of the time of this post can’t get staff they gone 😭😭 #zoo #trapped #mattafterdark ♬ original sound - MattAfterDark

A hatóság embereitől megtudta: ő az első ember, akit bezártak a helyi állatkertbe. A dicsőséget jelentő hír megosztásán kívül túl sokat nem tudtak segíteni a járőrök, ugyanis nem volt kulcsuk az állatkert kapuihoz. MattAfterDark végül talált egy olyan kerítést, amely felett viszonylag kevés szögesdrót volt, így ott hagyta el a park területét.

@mattafterdark Go to Wisconsin they said….it will be fun they said…. #wisconsin #zoo #trapped #mattafterdark ♬ Paradise - Ikson

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik