Szórakozás

Kourtney Kardashian tett róla, hogy az esküvőjén ne egyék túl magukat a vendégek

Inkább a látványra adtak, mint a mennyiségre.

Kourtney Kardashian és Travis Barker a napokban másodjára is megesküdtek, ezúttal az olaszországi Portofinóban. A lagzin Andrea Bocelli is emelte az est színvonalát.

Kapcsolódó

Kylie Jenner 24 órán át elérhető Instagram történetének hála a fél világ láthatta, milyen vacsorával készült a pár a násznépnek, és a Twittert elnézve nem mindenki volt elragadtatva. A celeb felvétele szerint ugyanis spagettit tálaltak a vendégeknek, de a hangsúly inkább a különleges tányérokon volt, nem a szerény mennyiségű tésztaételen.

A tésztaporció mérete Kourtney Kardashian esküvőjén az egyik legszomorúbb dolog, amit valaha láttam

– írta az egyik twitterező.

Bár sokan egyetértettek a fenti állítással, a Daily Mail válogatása szerint feltűnt egy olasz hozzászóló is, aki emlékeztette az internetezőket, hogy a lagzi Olaszországban volt, ahol alapvetően nem szolgálnak fel akkora adagokat, mint az Egyesült Államokban, és egyébként is egy luxusétterem készítette el az ételeket.


Kylie Jennernek hála egyébként az a felvétel is hamar elterjedt az interneten, amin a nővére küzd az elemekkel, a ruhája ugyanis nem igazán volt kompatibilis azzal a lépcsősorral, amit kénytelen volt megmászni a násznéppel együtt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik