Szórakozás

Lékai-Kiss Ramóna: Életem egyik legszebb bókja volt, amikor azt mondták, tényleg úgy nézek ki, mint az Instán

Szerinte kifejezetten károsak azok a filterek, amelyek minden nő arcát egyformává teszik a közösségi oldalakon.

Lékai-Kiss Ramóna áprilisban a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén beszélt arról, hogy három napig nem evett, hogy a színpadon biztosan tökéletesen álljon rajta a ruhája. Akkor elmondta, hogy szerinte a nők túl kritikusak egymással szemben, ezen a hozzáálláson pedig szerinte fontos lenne változtatni.

Kapcsolódó
Lékai-Kiss Ramóna: Három napja nem eszem, hogy ne legyen pocakom és ne jelenjen meg holnap a cikk arról, hogy terhes vagyok
Szerinte a nők túl kritikusak egymással szemben, inkább támogatniuk kellene egymást.

Hasonló szemléletet fogalmazott meg ma a Tények egyik riportjában is. Mint mondta, szerinte fontos, hogy mindenki elsősorban a saját öröméből változtasson a külsején, ha úgy érzi, ne pedig a világnak akarjon megfelelni. Úgy véli, rossz üzenetet közvetítenek a különböző applikációk is, melyeket használva a nők egyformává válnak az interneten.

Vannak ezek a bizonyos applikációk, amivel nagyon sok embernek az arca konkrétan ugyanolyanná válik a közösségi oldalakon. Ez már csak azért sem jó, mert más emberekben rossz érzést kelt, fiatalokat elviszünk egy olyan irányba, hogy már húszévesen azt érzik, hogy plasztikáztatniuk kell, mert ők is olyanok akarnak lenni, pedig senki nem olyan valójában

– mondta a műsorvezető, aki maga is inkább a természetesség híve.

Nekem egyébként életem egyik legszebb bókja az volt, amikor azt mondták nekem, hogy Jézusom, te tényleg úgy nézel ki, mint az Instán!

– emlékezett vissza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik