Szórakozás

Pisilő kisfiút csináltak Johnny Cashből a szülővárosában

Sokféleképpen tisztelegnek Johnny Cash emléke előtt szülőhelyén, az arkansasi Kingslandben. Többek között a legendás zenész árnyképével díszítették a település víztornyát, melyet azonban valaki megrongált. Az emlékmű azóta Brüsszel híres pisilő kisfiújára hasonlít.

Lőfegyverrel rongálták meg Johnny Cash szülővárosának ötvenezer gallonos (kb. 190 ezer literes) víztornyát az arkansasi Kingslandben. A lövedék érzékeny helyen lyukasztotta ki hatalmas tartályt, így jelenleg úgy tűnik, mintha Cash éppen levizelne a városra – írja az Independent című brit lap.

A víztorony már több mint egy hete szivárog, és bár kicsi rajta a lyuk, annál nagyobb problémát okoz a befoltozása. A javítás nagyjából ötezer dollárba (több mint 1,8 forintba) kerül majd, és míg el nem készül, napi kétszáz dollár (kb. 75 ezer forint) értékű víz folyik el a toronyból.

Az ügyben nyomozás folyik, a megyei sheriff hivatala azt közölte, hogy van néhány ígéretes nyom a nyomozók kezében. Ha elfogják, az elkövetőt bűncselekménnyel, közérdekű üzem működésének megzavarásával vádolják majd meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik