Szórakozás

Alföldy Anna: Magam mögött szeretném hagyni a Hajdú Péter exe címkét

RTL Klub
RTL Klub
Néhány évvel ezelőtt öt hónapig voltak együtt a műsorvezetővel.

Alföldy Annát évekkel ezelőtt az Éjjel-Nappal Budapestben ismerhette meg a közönség, ezt követően pedig Hajdú Péter mutatta be barátnőjeként. Kapcsolatuk öt hónapig tartott, a modell viszont mostanra szeretné, ha nem a műsorvezető exeként emlékeznének rá.

Ami Pétert illeti, azóta nem beszéltünk, de örülök, hogy párra lelt, hogy újra édesapa lett, és boldog. Magam mögött szeretném hagyni a Hajdú Péter exe címkét. Megmutatni magam, azt, hogy modellként nem csak egy rántottát tudok összedobni. Na persze, az sem mellékes, hogy ezzel a saját határaimat is feszegetem

– mondta a Story magazinnak A Konyhafőnök idei évadának versenyzője, aki 20 éves korában költözött fel Budapestre, mert szerepet ajánlottak neki az Éjjel-Nappal Budapestben. Végül nem is tért haza, ugyanis a műsor hatására egyre több felkérést kapott modellként, időközben pedig a saját szépségszalonját is beindította.

Fodrász-kozmetikus végzettségem van, hát belevágtam egy vállalkozásba. Kibéreltem egy kis szalont Budán. A frissen jött hírnév, az egyre több internetes követő vitte a szalon hírét, és beindult az üzlet. Igaz, így is kemény volt, néha feladtam volna, de vitt előre az akarat, a bizonyítási vágy.

Alföldy Anna jelenleg szingli. A 28 és 45 év közötti férfiakat egyformának és kiszámíthatónak tartja, elmondása szerint egy randin a negyedik mondat után tudja, mi lesz az ötödik. Ennek ellenére hisz az első látásra szerelemben, és nem is aggódik a jövője miatt ilyen téren. Biztos abban, hogy egy nap találkozik a férfival, akivel egy kertes házban alapíthatnak majd családot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik