Szórakozás

Egy fürdőruhamárka beperli Sydney Sweeney-t

Todd Owyoung / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Todd Owyoung / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images

A TMZ exkluzívan számolt be arról a jogi procedúráról, mely szerint egy amerikai fürdőruhákat gyártó márka pert indít Sydney Sweeney színésznő ellen, aki az Eufória című sorozattal szerzett magának világhírnevet.

A lap azt írja, az LA Collective márka fő problémája, hogy szerintük Sweeney semmibe vette a cég fürdőruháinak reklámozására előírt szerződését. A jogi dokumentumokban az áll,

tavaly megállapodott a márka a színésznővel, hogy ő lesz a cég új kollekciójának, a Somewhere Swimwearnek az arca.

Csakhogy Sydney, miután beleegyezett ebbe, és jóváhagyta a marketingterveket, majd megkezdődött a gyártás, a színésznő hirtelen felmondott mindenfajta megállapodást az ügyben. Sőt, az LA Collective szerint Sweeney lenyúlt több fürdőruhát tőlük, és azokat viselte az Eufória öt epizódjában. Hárommillió dolláros eladásokat kalkuláltak be előzetesen, amit most a színésznőn szeretnének bevasalni. A lap ugyan elérte Sweeney-t, de reakciót nem sikerült kicsikarniuk belőle.

És hogy milyen útja volt Hollywoodig? Erről írtunk bővebben ebben a cikkünkben:

Kapcsolódó
Nem volt sok esélye betörni a filmiparba, most már mindenki rá kíváncsi
Sydney Sweeney a rivaldafénytől távol, kapcsolatok nélkül nőtt fel, így amikor színészi pályáról álmodozott, a szülei csak legyintettek. 12 éves korában egy saját készítésű prezentáció után azonban minden megváltozott. 21 évesen a Szolgálólány meséjében mutatkozott be a világnak, ma pedig többek között az Eufória Cassie-jeként ismerhetik a rajongók.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sydney Sweeney (@sydney_sweeney) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik