Szórakozás

Istenes Bence halottlátónál járt, aki olyan dolgokat mondott neki, amit szerinte „nem lehet elkamuzni”

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
95 százalékban olyat hallott vissza a halottlátótól, amit képtelenség előre lenyomozni.

Istenes Bence halottlátónál járt Csobot Adéllal együtt, a műsorvezető ugyanis születésnapi ajándékként kapta meg ezt párjától és a szüleitől. Istenes elmondta saját YouTube-os műsorában, hogy négy éve elhunyt nagyapja miatt ment el a halottlátóhoz, párja pedig azért tartott vele, mert ő az elhunyt édesapjával akart kommunikálni.

Én hiszek az ilyen dolgokban, hogy van valami a halál után, egyre jobban érdekel. Mindeközben van bennem egy szkeptikusság, hogy létezhet ez? Ilyenkor nem hagyom magam befolyásolni. Így mentem el ide is

– kezdte Istenes, aki elmesélte, megdöbbent az ott hallottakon. Egy iroda-szerű helyre látogattak el, aminek ugyan nem volt spirituális hangulata, de kellemes helynek tűnt.

A nagypapámról és az édesapjáról is olyan jellemrajzot írt le, aminek nem tudsz utánanézni. Olyan dolgokat mondott, amik élmények, nem találhat bele ennyire. Nagyon konkrét dolgokat mondott. Elmondta, hogy kommunikál a lelkekkel, ízeket érez, hall hangokat, próbálja interpretálni ezeket. Nehéz ezt elhinni, tudom.

Istenes elmondta, nincs igénye arra, hogy többször is elmenjen ide.

Én azt mondom, hogy a 90 vagy 95 százaléka úgy van, ahogy elmondta. Igazából úgy jöttem el, hogy ez hogy lehetséges? Ez létezik? Az Adélnál még durvább volt. Igazából ez képtelenség, nem lehet elkamuzni.

A műsorvezető azt is hozzátette, nem voltak nagy elvárásai, de nagyon meglepődött azon, hogy talán tényleg létezik túlvilág. Csobot úgy fogalmazott, ő szinte mindenre választ kapott apja halálával kapcsolatban, és már más szemmel tekint saját életútjára is.

A napokban a LifeTV-n élőben is láthattak ilyesmit a tévénézők, ott a nemrég elhunyt Berki Krisztiánnal kapcsolta össze magát Kiss Kató halottlátó, aki Hajdú Péternek próbált válaszolgatni, közel 0 százalékos sikerességgel.

Kapcsolódó
Hajdú Péter egyetlen kérdésére sem tudott válaszolni Kiss Kató halottlátó
A médium állítja, Berki Krisztián általa küldött üzenetet a műsorvezetőnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik