Szórakozás

Jada Pinkett Smith után most Amber Hearddel poénkodott Chris Rock

Cliff Owen / Consolidated News Pictures / Getty Images / Neilson Barnard / Getty Images
Cliff Owen / Consolidated News Pictures / Getty Images / Neilson Barnard / Getty Images
„Higgy minden nőnek, kivéve Amber Heardnek!”

Nem egészen két hónap telt el azóta, hogy Chris Rock Jada Pinkett Smith kopaszságán viccelődött az Oscar-gálán, mire Will Smith felsétált a színpadra és egy pofonnal „jutalmazta” a komikus humorát.

Kapcsolódó

Jelenleg is zajlik a Johnny Depp kontra Amber Heard becsületsértési per, a bíróságon pedig elhangzott egy bizonyos fekáliás incidens története is. A színész ugyanis azt vallotta, hogy egy heves vita után a biztonsági őre arról tájékoztatta, hogy emberi ürüléket talált Depp Hearddel közös ágyában, méghozzá a színész oldalán, takaróval lefedve. Állítása szerint a színésznő később a kutyáikra fogta a dolgot, a szóban forgó házi kedvencek viszont két kilót sem nyomtak, így nem igen hitt a nejének.

Kapcsolódó
Johnny Depp elmondása szerint egy alkalommal emberi ürüléket talált a hitvesi ágyban
Azt nem mondta, hogy a neje hagyta ott, de utalásai elég egyértelműek voltak.

Az említett jelenetet a minap Chris Rock is poénba foglalta. A Daily Mail információi szerint legutóbbi stand-up estjén így szólt az egyik poén:

Higgy minden nőnek, minden nőnek, kivéve Amber Heardöt! Mégis mi a bánatot szív? Az ágyába piszkított! Jól néz ki, de nem normális! Beleszart az ágyába! Ha egyszer beletojsz valaki ágyába, akkor mindenért bűnös vagy. Mégis mi folyik itt? És mindezek után még együtt maradtak

– mondta Rock.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik