Szórakozás

Playboy-megjelenés, kazah vőlegény – ezt lehet tudni az X-Faktor új mentoráról, Herceg Erikáról

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Hét éven át volt a VIA Gra nevű lánybanda tagja.

Az RTL Klub mai sajtóeseményén kiderült, hogy Csobot Adélt Herceg Erika váltja a mentori székben. Összeszedtük, mit lehet tudni az énekesnőről.

Kapcsolódó
Herceg Erika kárpátaljai énekesnő lesz az X-Faktor új mentora
A műsort idén is Miller Dávid vezeti majd.

Herceg a magyar-ukrán határ mellett, Kisdobrony városában született Kárpátalján. 13 évesen első helyezést ért el a Volodimir Zelenszkij által vezetett IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen, 25 évesen pedig csatlakozott a VIA Gra nevű ukrán lányformációhoz, melynek az a különlegessége, hogy időnként lecserélik a bandatagokat. Az énekeseket egy tehetségkutató műsorból választáj ki. Az X-Faktor új mentora 7 éven át volt a lánybanda tagja, gyakran ő készítette fel a fellépésekre az új tagokat. A klipjeik több mint 250 milliós megtekintést számlálnak Youtube-on.

Az énekesnő 2020-ban kezdett szólókarrierbe, az év októberében adta ki első saját számát.

A VIA Gra-korszak előtt az orosz Playboy magazinban is szerepelt, ma viszont már nem mondana igent hasonló felkérésre. Az rtl.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy ugrált örömében, amikor kiderült, hogy mentorként lép majd elő az idei X-Faktorban. Előrevetítette, hogy mindig a szívére fog hallgatni, és ha valakiben lát potenciált, mindent megtesz majd azért, hogy sztárt csináljon belőle.

Ami az orosz-ukrán háborút illeti, Herceg minden nap aggódik a családjáért, akik még mindig Kárpátalján élnek. Mint mondja, tűzoltó édesapja nem is lenne hajlandó elhagyni a hazáját.

Éppen Kárpátalján voltam a szüleimnél, amikor hajnalban hívott a párom, hogy bombázzák az országot. Összeszorult a torkom, összerándult a gyomrom, és ezer kérdésem volt. (…)  Édesapám régimódi ember, nem lenne hajlandó elhagyni a házunkat. Természetesen akkor lennék a legnyugodtabb, ha itt lennének velem Budapesten.

– mondta.

Az énekesnő egyébként foglalt, egy kazah férfivel járnak jegyben, és bár még hivatalosan nem kötöttek házasságot, egy ideje a férjeként hivatkozik rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik