Szórakozás

IQ-teszthez köti, kivel randizik az OnlyFans-modell

Átlag alatt nem is érdemes próbálkozni nála, nincs az a jóképűség, ami változtatna a szabályán.

A New Yorkban élő Candice Kloss az első randin IQ-tesztet töltet ki a férfiakkal, és akinek az eredménye átlagon aluli, azzal nem is kíván a továbbiakban találkozni, még akkor sem, ha egyéként működne közöttük a kémia.

„Biztos akarok lenni abban, hogy megéri elmenni velük egy második randevúra. Sok vonzó férfi van, de ha nem intelligens, akkor semmit sem ér” – idézi a Mirror.

Hogyan élvezhetnéd valaki olyannal az időt, akivel nem tudsz kapcsolódni a beszélgetésetek alatt?

– kérdezi a főként felnőtteknek szánt tartalommal megpakolt OnlyFansen megtalálható modell, aki nem mellesleg Mensa-tag, vagyis a magas intelligenciájú emberek egyesületének tagja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Candice Kloss (@candicekloss) által megosztott bejegyzés

Aki át is megy az IQ-teszten, további megmérettetések várnak rá, Kloss ugyanis elvárja, hogy a férfi jártas legyen a közügyekben, a gazdaságban és a tudományban.

A modell, aki 2011-ben hagyta ott főiskolai tanulmányait a felnőtteknek szóló tartalmak miatt, úgy gondolja, nincs annál vonzóbb, ha valaki gyors észjárású és magas az érzelmi intelligenciája.

Kedvenc témája – figyelem jelentkezők! – a viselkedés közgazdaságtan, de az is szórakoztatja, ha valaki olyanról beszél, amiben jártas és lelkesedik érte. Azt is elárulta, hogy ő gyerekkorában komoly rajongás jellemezte a természettudományok és a matematika iránt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Candice Kloss (@candicekloss) által megosztott bejegyzés

Kloss 17 évesen lett Mensa-tag. Korábban már beszélt arról is, hogy félnek tőle a férfiak a magas intelligenciája miatt. Az ő IQ-ja 136, amivel a népesség felső két százalékába tartozik. Alig marad el a 140-től, ahonnan az embert zseninek nevezik.

Kapcsolódó

Ennek ellenére azt is tapasztalja, hogy a férfiak, ha nem megijednek tőle, akkor nem veszik komolyan, mert a kinézete alapján ítélik meg, ami nem szokványos akadémikus körökben. Ugyanakkor ez nem zavarja, mert szereti bebizonyítani, tévednek, akik a megjelenése alapján alkotnak róla véleményt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik