Élet-Stílus

A fehérnemű-modell állítja, félnek tőle a férfiak, mert túl magas az IQ-ja

Nem alaptalanul gondolja.

Candice Kloss azt mondja, sokszor hülyének nevezik amiatt ahogy kinéz, és mert fehérnemű-modell. De akik ilyet állítanak, biztos nem tudják, hogy Mensa-tag, vagyis a világ legintelligensebb emberei közé tartozik. 136 az IQ-ja, ami azt jelenti, hogy az emberiség legokosabb 2 százalékába tartozik.

De hiába a magas IQ, a kinézete, ezek csak megnehezítik az életét, ha kapcsolatról van szó.

Nem igazán szoktam elmesélni az embereknek

– mondja az intelligenciahányadosáról.  Csak a legközelebbi barátai tudják, meg mióta cikk született erről a Daily Staron, a Mirroron és még ki tudja mennyi lapban, a fél világ is. Szerinte főleg a férfiak lepődnek meg, és félnek is tőle miatta, ahogy sanyarú gyerekkoráról is beszámolt.

Már gyerekként  is elég gyorsan megtanultam dolgokat. De nagyon félénk voltam és kínosan néztem ki, szóval nem nagyon hívtam fel magamra a figyelmet az osztályban. Mára már szedtem fel magamra egy kis magabiztosságot, de még mindig meglep, ha férfiak szexinek találnak.

Kloss pszichológiát és közgazdaságtant tanult, 17 éves volt, mikor felvették a Massachusettsi Egyetemre. Először csak, hogy megéljen, azért ment el ingatlanozni, de aztán ott is hagyta miatta az egyetemet.

Végül nem is tért vissza az iskolapadba, mikor egy barátja meggyőzte, hogy kezdjen el tartalmakat gyártani az OnlyFansre. Vagyis már nem is ingatlanos, hanem abból él, hogy feliratkozókkal pénzért képeket, videókat oszt meg magáról. „Túl csábító” volt a modellkarrier – mondja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Candice Kloss (@candicekloss) által megosztott bejegyzés

A lehetséges bevétel, amit az OnlyFans-szel tudok keresni, több mint egy kezdő fizetés közgazdász diplomával, és még pár év munka utáni fizetésnél is több.

Hogy mennyi az annyi? Havonta nagyjából 6 millió forintot keres meg az oldalon, legalábbis ezt állítja. Nem is bánja, hogy emellett döntött, mert szereti, hogy mekkora szabadságot ad neki az élete.

Szeretek keményen dolgozni, mert kihívás, de a másik oldalon, szeretek pihenni és kipróbálni új dolgokat, csak a vicc kedvéért.

Most a munkája megengedi, hogy annyit és akkor dolgozzon, amennyit akar. Közben ingatlanokba ruház be Európától az Egyesült Államokig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik