Szórakozás

TMZ: A Los Angeles-i rendőrségnek felvétele van a lövöldözésről, ahol A$AP Rocky állítólag lelőtt valakit

ANDREW CHIN / GETTY IMAGES
ANDREW CHIN / GETTY IMAGES

Arról már korábban beszámoltunk, hogy letartóztatták A$AP Rocky rappert, Rihanna pasiját, miután a hatóságok szerint életveszélyes eszközzel elkövetett testi sértéssel gyanúsítják. Óvadék letétele után szabadulhatott csak.

Kapcsolódó
A$AP Rocky 550 ezer dolláros óvadékot tett le, kiengedték az őrizetből
A várandós Rihanna párját szerda reggel tartóztatták le, miután egy tavaly novemberi lövöldözés gyanúsítottjaként azonosították a hatóságok.

A rendőri szervek egy 2021 november 6-án történt lövöldözés miatt nyomoznak, a rapperrel gyanúsítottként számolnak. Állítólag két ember között támadt vita a lövöldözés napján, Rocky itt lőhetett az áldozatra.

A TMZ úgy tudja, a rapper igen nagy bajba kerülhet, ugyanis megtalálták a rendőrök egy térfigyelő kamera felvételeit, amelyek bizonyítékul szolgálhatnak, hogy A$AP Rocky volt az elkövető. Ha hivatalosan is vádat emelnek ellene, ezt a felvételt is használhatják majd a hatóságok.

A rapper házában számos fegyvert találtak (mindegyiket legálisan birtokolja), ám egyik sem volt azonos azzal a pisztollyal, amiből a halálos golyót lőtték ki.

Kapcsolódó
Rihanna szomszédjaként rendőrségi akcióra ébredt Egri Péter
„A környéket lezárták, mindenhol lesifotósok, média, rendőrök.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik