Szórakozás

A$AP Rocky 550 ezer dolláros óvadékot tett le, kiengedték az őrizetből

Theo Wargo / Getty Images
Theo Wargo / Getty Images
A várandós Rihanna párját szerda reggel tartóztatták le, miután egy tavaly novemberi lövöldözés gyanúsítottjaként azonosították a hatóságok.

Egy napot sem töltött el a Los Angeles-i rendőrkapitányságon A$AP Rocky. A rappert szerda reggel tartóztatták le a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren, életveszélyes eszközzel elkövetett testi sértéssel vádoljak.

Kapcsolódó
Letartóztatták A$AP Rockyt
A Los Angeles-i rendőrség egy november 6-án történt lövöldözés miatt nyomoz.

A hatóságok egy 2021 november 6-án történt lövöldözés miatt nyomoznak, gyanúsítottként a rappert azonosították. A rendőrség tájékoztatása szerint „két ismerős” között eszkalálódott vita november 6-án, majd a gyanúsított egy pisztollyal az áldozatra lőtt. A lövöldözést követően a gyanúsított és két másik férfi gyalogosan menekültek el a helyszínről.

A TMZ most arról írt, hogy a rapper 550 ezer dolláros óvadékot tett le, aminek következtében már szerda este szabadon távozhatott a rendőrségről. A$AP Rocky otthonában egyébként házkutatást is tartottak, betörték az ajtaját, majd egy doboznyi potenciális bizonyítékkal távoztak a hatóságok. A lap emellett arról is beszámolt, hogy a feltételezett áldozat azt állítja, a rapper többször is rálőtt az említett incidens alkalmával, és legalább egy golyó megsértette a bal kezét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik