Szórakozás

Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki

Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint.

A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari karriert indítson.

Pszichológushallgató volt, mikor komoly váltást tett, elkezdett webkamerás modellkedni, aztán mára az OnlyFansen lehet megtalálni. Nem bánja, hogy így tett, pedig jó tanuló volt a saját elmondása szerint. Nehéz döntés volt, de az álma miatt megtette.

Álmában ugyanis egy angyal látogatta meg, és ő tanácsolta, tartson ki a 18 pluszos tartalmak gyártása mellett.

Azt mondta nekem: tudom, hogy a világ azt fogja mondani, ez egy rossz döntés, de te jó úton jársz.

Ez az álom még neki is szokatlan volt, pedig eleve nem mindennapi álmai vannak, általában halott ismerősei, nagyszülei, szülei szokták meglátogatni ilyenkor és beszélgetni vele. A lapnak nem mellesleg korábban már olyanokat nyilatkozott, hogy ő egy boszorkány, és apja halálát is előre látta, mikor 12 éves volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alice Irving (@thealiceirving) által megosztott bejegyzés

Mindenesetre az angyal tanácsa bejött szerinte. Szegény családból származik, de 18 és 24 éves kora között komoly vagyonra tett szert, mára már dollármilliomos.

Egy ideig egy, a hét főbűn köré szerveződő szekta vezetője is volt, mikor akár 100 ezer dollárt (36 millió forintot) is kifizettek neki férfiak, csak hogy beszéljen hozzájuk.

Egy alkalommal pedig egy híres milliárdos ajánlott neki 600 ezer dollárt, hogy filmre vehesse, ahogy szexelnek. Visszautasította, mert nincs így is elég pénzt keres.

Jelenleg majdnem hat számjegyű összeget keres havonta, dollárban. Nem csak az OnlyFansből, máshonnan is vannak bevételei, de azt mondja, ezért rendesen meg is dolgozik. Kemény munka – mondja –, és az elmúlt hat évben napi 24 órát dolgozik a hét minden napján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik