Szórakozás

Állítja, a saját vizelet ivása az egészség és az örök fiatalság titka

Egy férfi 2016 óta issza saját vizeletét, azt mondja, azóta kigyógyult mentális problémáiból, így a szociális szorongásából is.

A 34 éves Harry Matadeen azt mondja, ahogy 2016-ban elkezdte inni a saját vizeletét, szinte azonnal jelentkeztek annak jótékony hatásai, például a mentális problémái, mint a szociális szorongása is eltűnt.

Azt mondja, az előnyök „meghaladják a legvadabb képzeletemet is”, és „attól a pillanattól kezdve, hogy megittam a vizeletet, felébresztette az agyamat és megszüntette a depressziómat”

– idézi a Mirror.

Újfajta békét, nyugalmat és eltökéltséget éreztem. Úgy voltam vele, hogy hú, ingyen meg tudom csinálni és mindig ebben a boldog állapotban tarthatom magamat.

Matadeen naponta két decit elfogyaszt a saját vizeletéből, a nagyja hónapos, de felönti frissel.

A friss pisi nem olyan rossz, mint képzelnéd, semleges szagú és nincs rossz íze, hacsak nem vagy nagyon mérgezett. De az érlelt vizelet mindig büdös, az íze pedig nemesedik, hozzá kell szokni. Annyit mondok, meg kell szokni! Igazából én megszerettem az érlelt pisim illatát és ízét az idegrendszeri összefüggések miatt, hogy milyen előnyökkel jár és örömmel tölt el, miután bevittem a szervezetembe.

Bár ő nagyon odavan a 2016-os döntéséért, a családja nem hajlandó elfogadni a praktikáját. A nővére – részben emiatt – nem is áll vele szóba.

A vizeletet az arcára is dörzsöli, azt mondja, hogy évekkel fiatalítja meg a kinézetét.

„A vizelet miatt sokkal fiatalabbnak tűnök. Az érlelt vizelet ivása a fiatalkori évekre fiatalította az arcomat, ha az arcomra kenem, akkor a különbség azonnali és teljesen nyilvánvaló.

Ez az örök fiatalság titka.

A Mirror idézi Jeff Foster háziorvost, aki elmondja, a vizelet olyan hulladék, amelynek 90 százaléka víz, emellett ammóniát, sókat, néhány baktériumot és egyéb salakanyagokat tartalmaz.

Nincsenek ismert egészségügyi előnyei, akár ha megisszák, akár ha a bőrre dörzsölik.

Sőt, kiszáradást okozhat, és potenciálisan veszélyes baktériumokat juttathatunk be vele a szervezetünkbe.

A lényeg az, ha nem enné meg, dörzsölné a bőrére a saját ürülékét, akkor ne gondolja azt, hogy ugyanez a vizelettel egészségesebb lenne. A hulladékanyagok okkal hulladékok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik