Szórakozás

Megan Fox: Már a #MeToo mozgalom előtt is felszólaltam a nőgyűlölet ellen, de kinevettek érte

Jason Merritt / Getty Images
Jason Merritt / Getty Images
Szerinte sosem tudott beilleszkedni a feminista közösségbe.

Megan Fox a napokban a Glamour magazinnak adott interjút, amiben többek között arról is beszélt, hogy ő már jóval a #MeToo mozgalom előtt is felszólalt a hollywoodi nőgyűlölet ellen, a világ azonban akkor kinevette ezért.

Azt hiszem, majdnem egy évtizeddel megelőztem a #MeToo mozgalmat. Mindig is felszólaltam a sértő, nőgyűlölő, patriarchális dolgok ellen, amelyek 2008 és 2009 között zajlottak Hollywoodban, még mielőtt az emberek készek lettek volna ezt elfogadni vagy tolerálni. És valójában nevetségessé tettek engem, amiért megtettem

– mondta a színésznő, aki annak idején a feminizmus jegyében vállalta el az Ördög bújt beléd című horrorfilm főszerepét, de a világ félreértette a játékát és sekélyesnek írták le a karakterét.

Fox úgy érzi, sosem tudott beilleszkedni a feminista közösségbe, ugyanis bármit is tett, elutasítóak voltak vele szemben. Mint mondja, sosem bánta meg, hogy kimondta a véleményét az iparágról, az viszont bántja, hogy az emberek nem ismerik el az intelligenciáját és a humorát, aminek hatására néha úgy érzi, csak pazarolja az energiáját a közönség irányába.

A színésznő egyébként ugyanebben az interjúban azt is elmondta, hogy véleménye szerint négyéves korában a gondolataival teremtette meg a vőlegényét, illetve, hogy a 9 éves fia sok bántást kap, amiért női ruhákat hord.

Kapcsolódó
Megan Fox szerint a 9 éves fia sok bántást kap, amiért női ruhákat hord
Nem szeretné gyerekeit kitenni a közösségi médiának sem, mert tudja, milyen hátulütői vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik