Szórakozás

A kakaópor vízálló

A tiktokerek éppen most dobják el az agyukat.

A Glam Brownies néven ismert cukrászda tulajdonosa Lucy Moss, aki mint egy rendes 21. századi vállalkozóhoz illik, természetesen TikTok-fiókkal is rendelkezik, sőt, időről időre újabb tartalmakat oszt ott meg. Ezek elsősorban kreációiról, azoknak elkészítési módjáról, alkalmanként gazdasági sikereiről szólnak, de a minap egy kevesek által ismert információt osztott meg – már ha kiindulhatunk a követői hozzászólásaiból.

LLL, vagyis life long learning, szabad fordításban: a jó pap is holtig tanul.

Moss ugyanis megmutatja, hogy valójában a rengeteg sütemény alapjául is szolgáló kakaópor vízálló.

Igazát a videójával akarta bizonyítani: a csap alá tesz egy kanál kakaóport… és nem történik semmi!

Dráma!

Amikor elkezdtem sütni, akkor jöttem rá, a kakaópor vízálló

– jegyezte meg a videóján.

@glambrownies

lmao i couldn’t understand why it was so hard to clean & then i realised 😂

♬ My audio - ☝️☝️☝️

A videót lassan 120 ezren is megtekintik, a leírásában még azt fűzi hozzá Moss:

Nem tudtam megérteni, hogy miért olyan nehéz takarítani, aztán rájöttem.

A kommentelők pedig nem akarnak hinni a szemüknek, a Daily Star beszámolója alapján. Többen is megjegyzik, ők eddig ennek a tudásnak nem voltak a birtokában. Valakit pedig összezavartak a látottak.

A lap azt is megjegyzi okosan, hogy a kakaópor hidrofób, vagyis taszítja a vizet és egykönnyen nem szívja magába. Ennek oka pedig az, hogy zsírokat és olajokat tartalmaz, amelyek hidrofóbok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik