A Glam Brownies néven ismert cukrászda tulajdonosa Lucy Moss, aki mint egy rendes 21. századi vállalkozóhoz illik, természetesen TikTok-fiókkal is rendelkezik, sőt, időről időre újabb tartalmakat oszt ott meg. Ezek elsősorban kreációiról, azoknak elkészítési módjáról, alkalmanként gazdasági sikereiről szólnak, de a minap egy kevesek által ismert információt osztott meg – már ha kiindulhatunk a követői hozzászólásaiból.
LLL, vagyis life long learning, szabad fordításban: a jó pap is holtig tanul.
Moss ugyanis megmutatja, hogy valójában a rengeteg sütemény alapjául is szolgáló kakaópor vízálló.
Igazát a videójával akarta bizonyítani: a csap alá tesz egy kanál kakaóport… és nem történik semmi!
Dráma!
Amikor elkezdtem sütni, akkor jöttem rá, a kakaópor vízálló
– jegyezte meg a videóján.
@glambrownies lmao i couldn’t understand why it was so hard to clean & then i realised 😂
♬ My audio - ☝️☝️☝️
A videót lassan 120 ezren is megtekintik, a leírásában még azt fűzi hozzá Moss:
Nem tudtam megérteni, hogy miért olyan nehéz takarítani, aztán rájöttem.
A kommentelők pedig nem akarnak hinni a szemüknek, a Daily Star beszámolója alapján. Többen is megjegyzik, ők eddig ennek a tudásnak nem voltak a birtokában. Valakit pedig összezavartak a látottak.
A lap azt is megjegyzi okosan, hogy a kakaópor hidrofób, vagyis taszítja a vizet és egykönnyen nem szívja magába. Ennek oka pedig az, hogy zsírokat és olajokat tartalmaz, amelyek hidrofóbok.