Szórakozás

Horváth Gréta: Inkább lenyírom a füvet vagy kivízkövezem a kádat, minthogy celebsimogatóba járjak

Youtube / Liluland
Youtube / Liluland
Nem szeretne pezsgő mellett bájologni olyanokkal, akiket nem is ismer.

Horváth Gréta a minap Lilu vendége volt a MAKEUP/DOWN című műsorban, ahol nem csak a fogyásáról, de az eddigi munkáiról és a tinédzserkoráról is beszélt. Az influenszer azt is elmesélte a műsorvezetőnek, hogy nem vállal el olyan munkákat, amelyek nem teszik boldoggá, és celebsimogatóba sem szeret járni.

Én nem szeretek ilyen celebsimogatóba járni. Tehát ilyen gyere el, lesz pezsgő meg kis szendvics, és akkor igazából semmi sem történik, csak ott vagy és mutogatod a telefonon azt, ami másnak fontos, nekem amúgy fabatkát sem ér. Én ezt iszonyat nagy megjátszásnak érzem. Inkább otthon vagyok és lenyírom a füvet vagy kivízkövezem a kádat, minthogy ott feszüljek egy pezsgővel és bájologjak olyan emberekkel, akikről azt se tudom, kicsodák

– magyarázta.

Horváth Gréta korábban is beszélt már arról, hogy a tavaly kapott diagnózisa előtt az életét végigkísérte a folyamatos fogyókúrázás. A műsorban most arról is beszélt, hogy végzős gimnazistaként csak uborkán és puffasztott rizsen éltek a barátnőjével, aminek hatására 47 kilóra fogyott. Állítása szerint az édesanyja mérlegre állította és adott neki egy taslit is, miután meglátta, mennyit nyom.

Kapcsolódó
Horváth Gréta teljes életmódváltásba fogott betegsége miatt
Korábban rendszeresen szédült és küzdött hányingerrel, mint kiderült, inzulinrezisztencia okozta a panaszait.

Az influenszer jelenleg elégedett az életével, Instagramos tevékenysége mellett számos más munkája is van, hamarosan az esküvőszervezéshez is szeretne visszatérni. Mint mondja, korábban, amikor még nem volt saját vállalkozása számos munkahelyen kipróbálta magát: volt eladó, hitelügyintéző, irodai asszisztens, felszolgáló, mixer, az Éjjel-Nappal Budapest előtt pedig dolgozott fekete mosogatóként is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik