Szórakozás

Istenes Bence már nem tud azonosulni Pumped Gabo generációjával

RTL Klub
RTL Klub
El sem tudja képzelni, hogy például délben keljen fel.

A napokban debütált az IstenEst harmadik évada, amelyben Pumped Gabo is a műsorvezető beszélgetőpartnerei között volt. Az adásban szokás szerint több témát is körüljártak, ezeknek egyike volt a hűtlenség is.

Istenes Bence szerint egy formáció akkor működik jól, ha egymástól különböző emberekből áll, ahogyan ez például a legutóbbi műsorban is megvalósult. Szerinte nincsen baj azzal, ahogyan Pumped Gabo él, hiszen 26 évesen ő is másként gondolkozott, mint most, 35-höz közelítve. Az Instagram celebgenerációjával viszont épp emiatt nem tud már azonosulni.

A Gabo nagyon mást képvisel, mint mondjuk én, a Máté vagy éppen a Fruzsi. Szerintem ezért jól működött, mert egy olyan világot mutat be, egy olyan generációt képvisel, amivel például én már nem tudok azonosulni. (…) Nem emlékszem, mikor keltem utoljára délben. Nyilván másról szól az élete, és ezzel nincsen baj

mondta Istenes a Reggeli mai adásában.

Az IstenEst szóban forgó epizódjában egyébként Pumped Gabo kijelentette, hogy manapság lehetetlen hűségesnek lenni, ezt pedig szerinte Kovácsovics Fruzsina is tudná, ha rendelkezne hímtaggal.

Kapcsolódó
Pumped Gabo szerint a mai világban lehetetlen hűségesnek lenni
Úgy véli, hogy Kovácsovics Fruzsina ezt azért nem érti, mert neki nincs hímtagja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik