Szórakozás

Pumped Gabo szerint a mai világban lehetetlen hűségesnek lenni

Youtube / IstenEst
Youtube / IstenEst
Úgy véli, hogy Kovácsovics Fruzsina ezt azért nem érti, mert neki nincs hímtagja.

Pumped Gabo a minap az IstenEstben vendégeskedett, ahol elmondta, hogy a barátnője szakított vele, mert úgy érezte, nem kap elég figyelmet. Az Instagram celeb inkább a karrierjére koncentrált a szerelme helyett, de azt pozitívumként említette, hogy a kapcsolat utolsó két hónapjában egyszer sem lépett félre.

Most az utóbbi két hónapban, az utolsó etapunkban teljesen hűséges voltam, és nem csaltam meg egyáltalán. Ez nagyon nehéz… ez a mai világban úgy, hogy te vagy Pumped Gabo, de akár XY is lehetsz, lehetetlen. Így van felépülve a világ. Akkora nyomást rak ránk a mai társadalmi rendszer

– magyarázta.

Amikor Kovácsovics Fruzsina megjegyezte, hogy egyébként igenis ellen lehet állni a csábításnak, Pumped Gabo azt mondta neki:

Figyelj, neked nincs farkad. Te nem tudod, hogy mit lehet és mit nem lehet, hogy minek nehéz ellenállni.

Az Instagram celeb ezt követően konzervatív nőnek nevezte Kovácsovics Fruzsinát, majd afelől kezdett érdeklődni, hány férfivel feküdt már le. Az énekesnő erre nem volt hajlandó válaszolni, Pumped Gabo viszont azt mondta, szerinte maximum harminccal.

Gabo egyébként nem engedte még el a barátnőjét, azzal viszont már most gondban van, hogy hogyan szervezze nélküle a nyárra tervezett ibizai útját, ahová ugyan nem azért megy, hogy csajozzon, de meglehet, hogy lefekszik majd 1-2 nővel. Amíg pedig el van, a barátnője is megkapja az elhajlási engedélyt, mindössze annyi a kitétele, hogy ő ne tudjon róla, ha esetleg megtörténik a dolog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik