Szórakozás

Lola: 30 évesen éreztem meg először, hogy nő vagyok

Youtube / Liluland
Youtube / Liluland
Pszichológus segített neki, hogy megszeresse magát.

Lola ma már szívesen néz tükörbe, ez azonban nem mindig volt így. Évtizedek teltek el úgy, hogy az énekesnő elégedetlen volt magával, bántotta, hogy nem elég magas, nem elég vékony.

Kapcsolódó
Lola: Úgy hittem, nem vagyok elég csinos és vékony
A húszas éveiben sok problémája volt a külsejével.

Későn, 30 évesen éreztem meg először, hogy nő vagyok, és akkor is sokszor voltam elégedetlen magammal. Zavart például, hogy nem vagyok egy magas alkat, gátlásos voltam. De a pszichológus segített, hogy megszeressem magam, és merjek végre nő lenni

magyarázta a Story magazinnak.

Az énekesnő egyébként tavaly óta szingli, de nem bánja, hogy egyedül van, sőt: szerinte fontos, hogy így is jól érezze magát. Biztos abban, hogy előbb-utóbb rátalál az igazi, így azon sem izgul, mikor alapíthat majd családot. Azt viszont kijelentette, hogy mellé egy mentálisan erős férfi való, aki képes tolerálni azt a rengeteg munkát, amivel az élete jár.

A tévézés mellett nyáron rengeteg fellépés, koncert van, és a hétvége többnyire munkával telik, vagy épp klipforgatással. Biztos, hogy egy mentálisan erős ember való mellém, aki rendben van magával, akit nem bizonytalanítok el, és aki mellett nő maradhatok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik