Szórakozás

Köllő Babették poénnak szánták a luxusfeleséges műsort, csak szerinte az emberek nem értették

A hamarosan kezdődő Drágám, add az életed! című reality szabályváltozásairól is beszélt.

Nemsokára Till Attila és Köllő Babett vezetésével indul újra a Drágám, add az életed! A műsor több szempontból is változik, a Mokka mai adásából kiderült például, hogy már nem csak a párok férfi, hanem a női versenyzői is megküzdenek majd egymással, illetve lesz pár a pár ellen megmérettetés is.

Köllő Babett mindemellett arról is beszélt a reggeli műsorban, hogy bár az ország a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerte meg, egyáltalán nem szokása szórni a pénzt, sőt. Rendszeresen figyeli például az akciókat, és mivel édesanya is, inkább a gyerekére szeret költeni. Ami pedig a luxusfeleséges műsort illeti, azt csak viccnek szánták annak idején.

Én mindenből viccet csinálok. Amikor bekerültem ebbe a realitybe, amivel ismertté váltam, az elejétől kezdve azt gondoltam, hogy ezt érteni fogják majd az emberek, hogy ez egy jó poén. És nem értették, pedig mi annak szántuk

– mondta Köllő Babett, aki hangsúlyozta, hogy táskánál is van olyan ár,  amit már nem hajlandó kifizetni.

A műsorvezető egyébként kitért arra, hogy számára nagyon fontos volt, hogy pénzt keressen, mert bár a férje sosem éreztette vele, hogy függene tőle, ő ennek a lehetőségét sem szerette volna megadni. Szerinte egy kapcsolat dinamikájában fontos, hogy a felek megtartsák az önállóságukat, hiszen ezzel a partnereik szemében is vonzóbbak lehetnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik