Szórakozás

Letartóztatták A$AP Rockyt

Taylor Hill / Getty Images
Taylor Hill / Getty Images
A Los Angeles-i rendőrség egy november 6-án történt lövöldözés miatt nyomoz.

A Page Six információi szerint A$AP Rockyt szerda reggel tartóztatták le a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren. A rappert életveszélyes eszközzel elkövetett testi sértéssel vádolják. A lap lehozta a Los Angeles-i rendőrség közleményét, melyben olvasható, hogy egy 2021 november 6-án történt lövöldözés miatt nyomoznak, gyanúsítottként pedig az eredetileg Rakim Mayers névre hallgató rappert azonosították.

A hatóságok tájékoztatása szerint „két ismerős” között eszkalálódott vita november 6-án, majd a gyanúsított egy pisztollyal az áldozatra lőtt. A lövöldözést követően a gyanúsított és két másik férfi gyalogosan menekültek el a helyszínről.

A rapper csapata egyelőre nem reagált a Page Six megkeresésére, mindazonáltal nem ez az első alkalom, hogy meggyűlt a baja a törvénykezéssel: 2019 júliusában azért vették őrizetbe, mert utcai verekedésbe keveredett.

Kapcsolódó
A$AP Rocky nem vallja magát bűnösnek
Megkezdődött a rapper tárgyalása.

A$AP Rocky és Rihanna egyébként első közös gyereküket várják, az énekesnő várandóssága pedig olyannyira előrehaladott, hogy a babájuk most már bármikor megszülethet.

Kapcsolódó
Rihanna gyereket vár
Ezúttal tényleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik