Szórakozás

Elviharzott a dühös nagyi, amikor megtudta, hogy fiú lesz a dédunokája

A születendő baba nemét bejelentő bulik olykor botrányba torkollnak. Ezt történt Dani Florez esetében is, aki videón  örökítette meg, hogyan reagál a nagyanyja, amikor megtudja, hogy a dédunokája fiú lesz.

Mindegy, hogy milyen nemű lesz a baba, csak egészséges legyen. Mindenki ezt mondja, de vannak, akik nem gondolják komolyan. Ők pedig általában igen csalódottak, ha természet nem teljesíti titkos, vagy kimondott vágyaikat. Így volt ezzel egy Dani Florez nagymamája is.

Az első gyermekét váró Florez a TikTokon tett közzé egy videót a babája nembejelentő bulijáról. A felvétel főhőse nem szülőpár, hanem a kismama nagyanyja – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

@_daniflorez The contrast between everyone celebrating and then her 🤣 ps: she’s very happy! This was just her 1 minute tantrum 😂 #genderrevealparty #genderrevealfail #grandmasoftiktok ♬ Je te laisserai des mots - Patrick Watson

A felvételt néhány nap alatt több mint ötmilliószor nézték meg. Azóta Florez közzétett egy újabb videót, melyen a nagymamája már sokkal nyugodtabban elmagyarázza, azért volt annyira csalódott, mert titokban már Elenának nevezte a születendő dédunokáját, sőt, egy nyakláncot is csináltatott neki ezzel a névvel. Mostanra azonban megnyugodott, és boldogan várja a kisfiú érkezését.

Kapcsolódó
Kiborult az apa, amikor megtudta, lánya lesz – a kommentelők kiakadtak
„Remélem, a kislány sosem fogja látni a videót.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik