Szórakozás

Kiborult az apa, amikor megtudta, lánya lesz – a kommentelők kiakadtak

„Remélem, a kislány sosem fogja látni a videót.”

Eltekintenénk a „felrobbantotta az internetet” közhely használatától, de tény, hogy az alábbi videó meglehetősen sok kommentelőt megmozgatott.

Egy gender reveal partit láthatunk – a nálunk is egyre népszerűbb esemény ugyebár arról szól, hogy a szülők (rózsaszín vagy kék színű tárgyak felvillantásával) bemutatják ország-világnak, hogy milyen nemű lesz a megszületendő babájuk. Úgy, hogy a sokszor a szülők egyike sincs beavatva.

A mostani videó azért váltott ki komoly indulatokat az internetezőkből, mert az apuka… na, de először is nézzük meg a videót.

@kc.fulton Baby Fulton #3 is a……. I swear he’s happy 🤣#umbrella#confetti#genderreveal #fultongirls#girlmom#ByeByeSundayBlue ♬ original sound - kc.Fulton

Bár vélhetően az apuka – elég heves – gesztusa itt csak arra utal, hogy a lányok után szeretett volna egy fiút is, a kommentelők jelentős része szerint meglehetősen durva volt a megnyilvánulás. Sokan úgy vélik, a megszületendő kislány egyszer még elég szomorú lesz, amikor meglátja a videón, hogy az apja mennyire csalódott volt. Idézünk néhány hozzászólást:

Remélem, a kislány sosem fogja látni a videót. Borzasztó.

Vajon mit üzennek az ilyen videók a többi kislánynak, amikor az apjuk így reagál?

De utálom ezt. Azt üzened a lányodnak, hogy nem akarod őt, vagy hogy már a születése előtt csalódást okozott neked.

A videó öt nap alatt 33 milliószor látták. A viharos fogadtatás miatt a kommentelési lehetőséget kikapcsolták, és az anya azóta már kitett egy újabb videót is, amiben megvédi párját. Ezt írja az új posztban:

Imádja MINDEN lányát, és ők is őt 🤍 Azóta szereti a babáit, amióta megtudta, hogy megszületnek! Ő egy jó apa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik