Szórakozás

Mintha direkt provokálná az embereket a luxuséletével menőző tiktokozó

Azt mondja, gazdag barátjának köszönheti ezt az életmódot.

Az, hogy egy influenszer – vagy csak egy mezei közösségimédia-használó – szívesen posztol luxusnyaralásokról, medencés koktélozgatásokról, senkinek nem újdonság. Van, aki vágyakozva nézi az ilyesmit, mások irigykedve szemlélik, és vannak, akiket kifejezetten bosszantanak lesznek az ilyen tartalmak.

De van egy tiktokozó, aki mintha sportot űzne abból, hogy minél több embert kiborítson fényűző életmódjával.

A Washingtonban élő Autumn online munkásságát 68 ezren követik a TikTokon. A lány a posztokban szereti hangsúlyozni, hogy nem dolgozik, és hogy az élete minden pillanatát körülölelő luxust barátjának köszönheti, aki viszont mocskosul gazdag.

Autumn külön bejegyzést is szánt a témának: a „Három ok, amiért gazdag pasival kell randiznod” felütéssel kezdődő posztban felsorolja, hogy szerinte miért:

  • Mert mókás baromságokat csinálhatsz,
  • mert sosem kell ránézned a bankszámládra (Autumn leszögezi: nem is tudja, mennyi pénze van, hisz sosem használja a saját számláját),
  • és mert bemutathatnak más gazdag embereknek is.

A lány minden videója arról szól, hogy ilyen életmódot engedhet meg magának: pezsgős luxusnyaralásokat mutat be, magánrepülős utazásokat, sztárok által látogatott divateseményeken jelenik meg vagy ötcsillagos étteremben vacsorázik.

@septoctnov U can tell I progressively got more drünk throughout the day 😂 #stayathomegirlfriend #dayinthelife #dailyvlog #minivlog #paristok #parisfashionweek22 ♬ Can't Take My Eyes Off You - Joytastic Sarah

Ahogy a Daily Mail írja, az influenszer (bár ez esetben nem biztos, hogy ez a megfelelő szó) csak idén az alábbi városokban tett látogatásról számolt be: Los Angeles, Párizs, Gstaad (Svájc), Rio De Janeiro, Maldonado (Uruguay). Legutóbb azzal idegesítette fel a követőinek jelentős részét, hogy megmutatta, ahogy barátnőjével elmentek a Coachella fesztiválra. Helikopterrel. Az alábbi szöveget írta a poszthoz:

Amikor neked is gazdag a pasid, meg a legjobb barátnődnek is, és helikopterrel mentek a Coachellára, fellépő-ingyenjeggyel.

@septoctnov Did y’all really think u would catch me in that traffic ? #stayathomegirlfriend ♬ First Class - Jack Harlow

A kommentelők a videó láttán leginkább azon háborodtak fel, hogy Autumn valószínűleg még életében nem hallott a szénlábnyomról, és arról, hogy ha feleslegesen ártunk környezetünknek, nem lehet hátra túl sok évünk a bolygónkon. Mások pedig saját helyzetükkel állították szembe a látottakat, mint például ez a hozzászóló:

Remek. Én hetven órát dolgoztam ezen a héten, és nem engedhetem meg magamnak, hogy akármilyen élelmiszert vegyek a gyerekeimnek, mert megint felemelték az albérletünk lakbérét.

Ahogy a Daily Mail megjegyzi, Autumn posztjainak különlegessége, hogy a rendszeresen emlegetett dúsgazdag barátját még soha nem mutatta meg: nem tudni, ki ő, és honnan van ennyi pénze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik