Szórakozás

Osváth Zsolt: Hányok Tóth Gabitól. Nem az bánt, hogy fideszes, hanem, hogy belehazudott a pofámba

Videóban beszél arról, miért tartja jellemtelen embernek az énekest.

Osváth Zsolt nemrég YouTube-csatornájára töltött fel egy közel fél órás videót, melyben főként arról beszél, mennyire csalódott Tóth Gabi személyében. Azzal kezdte a magyarázatát, hogy elmondta, szerinte az elmúlt években ő többször is megvédte az énekest, és szerinte nem azért, mert barátok lennének, hanem szimplán mert azt érezte, igazságtalanul bántják. Aztán kifejtette, Tóth Gabi ezek után kihasználta a jóhiszeműségét és úgy érzi, átverte őt.

Gabi belehazudott a pofámba. Gabi még akkor is a pofámba hazudott, amikor a választások hetén hétfőn valahol letiltotta a kommentelési lehetőségeket, és én odaírtam az oldalára, hogy szerintem egyébként vállalni kell a pozitív és a negatív kommenteket is, mert a cenzúra, az ugye a kommunizmusban volt menő.

Ezután arról beszél a videóban, hogy Tóth Gabi felhívta őt, hogy kérdőre vonja amiatt, amiért nem személyesen neki, hanem nyilvánosan mondta el véleményét. Osváth elmondása szerint ezután kitörölte a hozzászólását, mivel azt gondolta, ez a helyes cselekedet.

Gabi azt mondta, nagyon kivan a töke már azzal, hogy mindenki a Fideszhez köti, a kormányhoz köti, hogy értsem már meg, hogy ő nincs ott. Hogy a Békemeneten is ott voltak, de szándékosan nem maradtak Orbán Viktor beszédén, és hogy valami fideszes politikus kirakta az ő posztját és képét, és ezt hogy képzeli.

A történet Osváth szerint azzal folytatódik, hogy miután megsajnálta Tóth Gabit, tanácsot adott neki abban, hogyan tudna jobban kommunikálni nyilvánosan és elhatárolódni a politikától. Végül Osváth kitért arra, hogy átverve érezte magát, amikor meglátta az énekes a Fidesz–KDNP kampányzárójának eseményén, a színpadon.

Azt éreztem, hogy én hányok Tóth Gabitól. Le is írtam neki, hogy ez engem nagyon bánt. Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy fideszes, vagy kormánypárti, még csak az sem bánt, hogy a politikában szerepet vállal, hanem az bánt, hogy hazudott nekem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik