Szórakozás

Paris Hilton már családalapításon gondolkodik, ikreket szeretne

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Évekkel ezelőtt lefagyasztatta a petesejtjeit, ha esetleg szükség lenne rá.

Paris Hilton 2021 novemberében számolt be a hírről, hogy vőlegényével oltár elé álltak. Az üzletemberként ismert Carter Reum ugyanabban az évben, Hilton negyvenedik szülinapján kérte meg a híresség kezét. Az esküvő szervezéséről és a nagy napról dokumentumsorozatot is készítettek, melyről hosszasabban ebben a cikkben írtunk.

Kapcsolódó
Minden giccsessége ellenére szükségünk volt Paris Hilton új sorozatára
A meglehetősen komoly hangvételű dokumentumfilmje Paris Hilton újabb sorozatát még akkor is felüdülés nézni, ha minden másodperce tömény ripacskodás. Hilton még az esküvőjét is kamerák előtt szervezi, ahogy vőlegényét is bemutatja új realityjében, melynek már első részében azon gondolkozik, szüksége van-e egyáltalán a házasságra. 

Paris Hilton nemrég egy podcast műsorban vendégeskedett, ahol például arról is beszélt, hogy mennyire boldog most, házasként.

Szeretek házas lenni. Úgy érzem, végre megtaláltam a tökéletes páromat és biztonságban érzem magam. Végre van egy igazi otthonom, alig várom, hogy családot alapítsunk. Bízom benne, pedig Los Angelesben nagyon nehéz olyan embert találni, akiben megbízhatsz

– mondta, majd hozzátette azt is, hogy legszívesebben milyen gyereknek örülne Még pár évvel ezelőtt Paris Hilton arról beszélt, hogy Kim Kardashian tanácsára évekkel ezelőtt lefagyasztatta néhány petesejtjét abban az esetben, ha később akarna gyereket.

Már az első hónapoktól kezdve téma volt nálunk a gyerekvállalás. Szeretnénk ikreket, az fantasztikus lenne. Három vagy négy gyereket szeretnénk, de legjobb lenne, ha iker lányok lennének. De bármi is lesz, örülni fogunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik