Szórakozás

Hadas Alfréd és Mardoll kapcsolatából nem lesz házasság, szerintük az elköteleződés nem egy írásos dolog

Life TV
Life TV
„Nem ettől függ egy egészséges kapcsolat, hogy papírra van vetve és meg van ünnepelve egy szertartással.”

Február közepén derült ki, hogy Mardoll és Hadas Alfréd összejöttek. A zenészek később elmesélték, hogy egy (kezdetben) kissé döcögős Instagram-beszélgetéssel indult a kapcsolatuk, ami mostanra olyan komolyra fordult, hogy gyakorlatilag már együtt is élnek, olyan sokat vannak együtt. Szinte minden estét együtt töltenek.

Kapcsolódó
Mardoll és Hadas Alfréd összejöttek
Eleinte zenéről beszélgettek, ám később komolyra fordultak az érzelmek.

Mint ahogyan azt a Blikknek elmondták, egyikük sem hisz abban, hogy csak egy lelki társa lehet az embernek, de nagyon boldogok és együtt építkeznek egy közös cél felé. A házasság gondolata szintén kevéssé foglalkoztatja őket. Hadas Alfréd egyenesen kijelentette, hogy eszében sincs megházasodni.

Nekem vannak elveim, én nem szeretnék megházasodni

– mondta.

Mardoll úgy véli, hogy a buli és a szép ruha jó móka egy esküvőn, de szerinte az „amíg a halál el nem választ” elavult duma, nem tartja fontosnak, hogy papírra írják a szerelmüket.

Nem ettől függ egy egészséges kapcsolat, hogy papírra van vetve és meg van ünnepelve egy szertartással. Ez itt dől el szívben, hogy képes vagy-e elköteleződni vagy sem, ez nem egy írásos dolog, mint az üzleti szerződések. Ez több az üzletnél

– magyarázta Hadas Alfréd, majd hozzátette, hogy családot is csak akkor szeretne majd a jövőben, ha már mindene megvan, és többet nem kell dolgoznia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik