Szórakozás

Rossz gombot nyomott meg, nyert 10 millió dollárt

Getty Images
Getty Images
Egy bunkónak köszönheti a gazdagságát.

LaQuedra Edwards tavaly novemberben egy tarzanai szupermarketben bedobott 40 dollárt egy kaparós sorsjegyeket árusító automatába. Éppen azon gondolkozott, melyik játékot válassza, mikor „valami bunkó” nekiment – idézi az ABC7.

Elmondása szerint az ütközés miatt véletlen egy olyan gombot nyomott meg, amit egyáltalán nem is akart, egy olyan 30 dollárba kerülő sorsjegy jött ki az automatából, amit alapvetően esze ágában sem volt megvenni.

Nekem jött, nem mondott semmit és ki is ment az ajtón

– emlékszik vissza Edwards, aki nem csak emiatt volt dühös, hanem mert a lottóra szánt pénzének háromnegyede elment egy olyanra, amit nem akart, ő ezeknél jóval olcsóbb sorsjegyeket szokott vásárolni.

De ha már így volt, visszament az autójához és ott elkezdte lekaparni a jegyet.

Kiderült a sorsjegy főnyereményét, 10 millió dollárt kaparintott így meg. Az csaknem 3,5 milliárd forint a mai árfolyamán.

„Először nem akartam elhinni, mentem az autópályán és folyamatosan lenéztem a szelvényre, majdnem össze is törtem az autómat. Ez nem lehet igaz, gondoltam.”

A nyertes szelvény miatt a szupermarket is kap egy 50 ezer dolláros bónuszt, Edwards pedig azt tervezi, a nyereményből egy házat vesz magának és elindít egy nonprofit szervezetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik