Szórakozás

Korda Györgynek több mint tíz évvel ezelőtt megjósolták, hogyan fog meghalni, ő pedig hisz ebben

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
A jósnő azt is látta, az énekes körül egy védőangyal van.

A Borsnak nyilatkozott Korda György, akinek mostanában zsűrifeladatai lettek a Duna Televízión futó Csináljuk a fesztivált! című műsorban.

Kapcsolódó
Csináljuk a fesztivált!: Tóth Gabi a Szomorú vasárnapot énekelte, ő és a zsűritagok is könnyekig hatódtak
Korda Györgynek annyira tetszett a produkció, hogy saját elmondása szerint nem kapott levegőt, amíg hallgatta.

Az énekes a lapnak arról beszélt, semmire nem tudja azt mondani, hogy nem létezik, mert az életében számos olyan dolog történt, amit nem lehet megmagyarázni. Egyszer írtak neki egy dalt arról, hogy mindenkinek a sorsa kőbe van vésve előre, ő pedig állítja, ez valóban így lehet. Még inkább amiatt, hogy több mint tíz évvel ezelőtt egy jósnő olyanokat mondott neki, amit készpénzként kezelt.

Tizenegy néhány éve, amikor még uszodába jártam és ültem a gőzben, odajött hozzám egy hölgy, akivel szóba elegyedtem és elmondta, ő a világ Spiritiszta Szövetségének az elnöke, Londonból jött Magyarországra egy konferenciára. Meghívtam egy kávéra a szállodánkba és elárulta nekem, látja az aurámat, illetve hogy van egy védőangyalom. Azt mondta, a védőangyalom egy közeli rokon, egy alacsony hölgy, aki bármerre is járok, vigyáz rám. Tudni kell, hogy az én szüleim elváltak, amikor nyolc éves voltam, édesapám és a két húga nevelt fel engem. A fiatalabbik különösen közel állt a szívemhez, ő 160 cm sem volt és úgy imádott engem, hogy felnőtt koromban is kezet csókolt nekem.

– fogalmazott Korda György, aki hozzátette, azonnal tudta, hogy Ilonka nevű nagynénjére gondolt a jósnő. Az énekes arra is kíváncsi volt, meddig fog élni.

Azt felelte, »Csak annyit mondok, hogy nem Magyarországon fogja befejezni az életét.«. Mivel hiszek benne, ezért úgy döntöttem, nem kísértem meg a sorsomat és soha többé nem utazok külföldre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik