Szórakozás

Kate Moss húga két hete jött ki a rehabról, a minap élőben, félmeztelenül közvetítette, ahogy füvet szív

Victor Boyko / Getty Images
Victor Boyko / Getty Images
Lottie Moss a saját bevallása szerint többszáz emberrel feküdt le, de már lehiggadt.

Lottie Moss februárban jelentette be, hogy mentálhigiénés problémái és kokainfüggősége miatt bevonul a rehabra. Mint kiderült, két hete véget ért a kezelése, a minap ugyanis élőben jelentkezett be az OnlyFans oldalán, ahol félpucéran füvezett fizető követői előtt.

Kérdeztem, mit szeretnének látni az emberek, és sokan azt mondtátok, hogy szívjak… Ki szív még itt? Gyújtsatok meg egyet értem! Srácok, Lottie-val szívtok. Nagyon betéptem, rendesen be vagyok állva, nem tudok nektek hazudni, srácok

mondta Kate Moss húga, aki a melleit is megvillantotta a félórás bejelentkezés alatt.

Elmondása szerint többet is szeretett volna fogyasztani a marihuánából, de a rehabon töltött ideje alatt zuhant a fűvel szembeni toleranciája, ezért négy slukk elég volt neki ahhoz, hogy beálljon.

Többet akarok szívni, de máris rohadtul beálltam. Négy slukk elég hozzá, hogy betépjek. De igen, távol voltam, és a rehabon nem tudtam füvet szívni, mert ott nem kábítószerezhetsz. De örülök, hogy most már megtehetem, mert tényleg segít a pihenésben és a stresszben. Sokat szorongok

– magyarázta, majd arról kezdett beszélni, hogy korábban sokat szórakozott srácokkal, állítása szerint többszáz emberrel feküdt le, de mostanra valahogy lehiggadt.

A Page Six információi szerint Lottie Moss 200 dolláros borravalót (közel 68 ezer forintot) tett zsebre a félórás felvétellel, amit 35 dollárért (nem egészen 12 ezer forintért) bárki megvásárolhat és újranézhet.

Kate Moss húga egyébként 2020 decemberében azzal is viccelődött, hogy a barátnőjével „szuperterjesztői a Covidnak”, miközben egymást csókolgatták. Az említett megmozdulásért bocsánatot kért, miután az Instagramját elöntötték a felháborodott kommentelők.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik